Cégünkről

Társaságunk, a Laterex Építő Zrt. 2006-ban alakult, „megörökölve” a közel 30 éves múltra visszatekintő Hérosz Építőipari Zrt. tudását. Ennek köszönhetően több évtizedes felhalmozott építőipari tapasztalattal rendelkező tulajdonosi körrel és elhivatott szakember gárdával rendelkezik. Tulajdonosaink, akik egyben társaságunk menedzsmentjét is alkotják, szervezetünk valamennyi területén aktívan részt vesznek a mindennapi folyamatokban, ezáltal is biztosítva a gyors és hatékony információáramlást és feladatmegoldást.

Tevékenységünk felöleli a magasépítési iparág valamennyi területét. Az elmúlt évek során jelentős értékben építettünk ipari, kereskedelmi, lakó, egészségügyi és közösségi épületeket, illetve számos komplex felújítási, átalakítási feladatot valósítottunk meg, a kor követelményeinek és adott esetben a műemlék épületek sajátosságainak megfelelően.

Társaságunk kiegyensúlyozottan, stabil szakmai háttérrel és gazdasági eredményességgel működik. Szervezetünk méretéből és szakembereink tudásából adódóan hatékonyan és gyorsan tudunk alkalmazkodni a piaci változásokhoz és a megrendelői igényekhez.

Megrendelőink között magáncégek és közületek egyaránt megtalálhatók. Elégedettségüket számos ismételt megkeresés, pályázati meghívás tanúsítja. Tevékenységünket országos szintűen, kiváló szervezettséggel és mobilitással végezzük.

Komplex minőségirányítási rendszerünk (ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 50001) a társaság minden területét érinti, ezáltal biztosítja az általunk nyújtott szolgáltatás színvonalát, valamint az évek alatt kialakult kölcsönös bizalmi kapcsolatot megrendelőinkkel és alvállalkozóinkkal.

Társaságunk, dinamikus fejlődésének köszönhetően az elmúlt években széleskörű ismertségnek és elismertségnek örvendő vállalkozássá fejlődött. Célunk, hogy ezt a dinamizmust fenntartva, munkánkkal olyan maradandó, minőségi építészeti megoldások valósuljanak meg, melyek hozzájárulnak az épített környezet minőségének javulásához és élhetőbbé tételéhez.

Cégünk erősségei

  • Minőség iránti elkötelezettség
  • Rugalmasság és dinamizmus
  • Közvetlen szakmai irányítás
  • Magasan kvalifikált szakemberek
  • A piaci technológiai változások figyelemmel kísérése
  • Környezettudatos magatartás
  • Gazdasági stabilitás
  • Megbízhatóság